Ασφαλιστικά Προϊόντα
23
Οκτ

Ασφάλιση Ζωής-Υγείας - Groupama Ασφαλιστική

Ασφαλίσεις «Santé». Η φροντίδα της υγείας είναι στάση ζωής.

Τα προγράμματα υγείας «Santé» σας παρέχουν ευέλικτες και οικονομικές προτάσεις για νοσοκομειακή περίθαλψη με δυνατότητα προσαρμογής στις δικές σας ανάγκες.

Προγράμματα Νοσοκομειακής περίθαλψης

Santé Privilège & Santé Avantage: Δεν σας αρέσουν οι συμβιβασμοί, κυρίως όταν πρόκειται για την υγεία σας; Για εσάς σχεδιάσαμε τα προγράμματα Santé Privilège και Santé Avantage, που σας παρέχουν όσα περιμένετε από ένα πρόγραμμα υγείας

Santé Confort: Το Santé Confort συνιστά την πλέον οικονομική & ευέλικτη πρόταση της Groupama Ασφαλιστικής, για την κάλυψη εξόδων νοσηλείας λόγω ασθένειας ή ατυχήματος στην Ελλάδα ή το Εξωτερικό.

Santé Essentiel: Το Santé Essentiel σας προσφέρει την απαραίτητη οικονομική στήριξη που επιθυμείτε σε περίπτωση νοσηλείας σας λόγω ασθένειας ή ατυχήματος, σε εξαιρετικά προσιτό κόστος.

Santé Sélection: Το Santé Sélection προσφέρει μοναδικό πακέτο υπηρεσιών υγείας με χαμηλό κόστος, αποκλειστικά στον όμιλο της Ευρωκλινικής και σε συνεργαζόμενα νοσοκομεία.

Προγράμματα Πρωτοβάθμιας Πρόληψης

Για μια ολοκληρωμένη ασφάλιση δική σας και της οικογένειάς σας μπορείτε να προσθέσετε μια από τις παρακάτω επιλογές προγραμμάτων πρωτοβάθμιας πρόληψης που θα προσφέρουν σιγουριά σε κάθε σας κίνηση.

Santé Primaire: Ιατρική φροντίδα με διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές επισκέψεις σε κόστος τόσο χαμηλό που μπορεί να κάνετε απόσβεση των ασφαλίστρων από την 1η κιόλας χρήση για εξετάσεις!

Santé Principe: Iατρική φροντίδα με κλινικές και διαγνωστικές εξετάσεις καθώς και ιατρικές επισκέψεις σε κόστος τόσο χαμηλό που μπορεί να κάνετε απόσβεση των ασφαλίστρων από την πρώτη κιόλας χρήση για εξετάσεις!

Santé Vital: Ουσιαστική φροντίδα με ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις για λόγους ασθενείας, ατυχήματος ή/και πρόληψης.

Πρόσθετη στήριξη

Προσθέτοντας τα παρακάτω προγράμματα απολαμβάνεται επιπλέον σιγουριά ότι σε κάθε περίπτωση θα έχετε την απαραίτητη οικονομική στήριξη για την κάλυψη των καθημερινών σας αναγκών.

Santé Priorité: Το Santé Priorité σας προσφέρει την απαραίτητη οικονομική στήριξη για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών σε περίπτωση διάγνωσης μιας σοβαρής ασθένειας.

Santé Opus: Νιώστε ακόμη πιο άνετα στον τομέα της Υγείας συνδυάζοντας το πρόγραμμα Santé της επιλογής σας με το Opus, ένα επιπλέον επίδομα που καλύπτει έξοδα χειρουργικών επεμβάσεων


Λεπτομέρειες


Διαβάστηκε 260 φορές

Σχετικά Άρθρα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Οδική Βοήθεια Europ Assistance