Καλή ζωή
05
Δεκ

Τακτοποιημένο σπίτι: 5 μυστικά που θα σου αλλάξουν τη ζωή

Κατηγορία: Καλή ζωή

Αδιαμφισβήτητα η καθαριότητα δεν αποτελεί μια ευχάριστη διαδικασία...

...ειδικά όταν θα πρέπει να τακτοποιήσεις όλα τα δωμάτια του σπιτιού με μιας! Για το λόγο αυτό θα σας παρουσιάσουμε 5 καθημερινά μυστικά για να έχετε πάντοτε ένα καθαρό και τακτοποιημένο σπίτι.

1.Τοποθετήστε τα ρούχα πίσω στην ντουλάπα πριν ετοιμαστείτε να φορέσετε καινούργια.

Χρήσιμη συμβουλή ειδικά εάν είστε από τους ανθρώπους που δοκιμάζετε πολλά σύνολα πριν καταλήξετε. Τοποθετήστε πίσω στην ντουλάπα όλα τα ρούχα που δεν χρησιμοποιήσατε πριν αποχωρήσετε από το δωμάτιο. Μην κάνετε το λάθος και επαναπαυθείτε στο ”Θα τα τακτοποιήσω αργότερα”. Ένα βουνό από ρούχα σύντομα θα σας περιμένει!

2. Κρεμάστε το παλτό και την τσάντα σας μόλις μπεις στο σπίτι!

Επιστρέφεις στο σπίτι από την δουλειά ή από μια νυχτερινή έξοδο, είναι τόσο ξεκούραστο να αφήσεις το μπουφάν, το παλτό, την τσάντα και ότι άλλο κουβαλάς πάνω στον καναπέ, στο τραπεζάκι του σαλονιού και οπουδήποτε αλλού εκτός από την θέση τους.
Δοκίμασε να τοποθετήσεις το κάθε αντικείμενο στο μέρος του, θα δεις ότι θα εξοικονομήσεις αρκετό χρόνο και θα έχεις ένα τακτοποιημένο σπίτι.

3. Καθαρίστε τον νιπτήρα πριν πέσετε για ύπνο.

Ένα γρήγορο πέρασμα του νιπτήρα, με ένα καθαρό πανάκι λίγο πριν πέσετε για ύπνο, διατηρεί τον νιπτήρα καθαρό ενώ διαρκεί μόνο μερικά δευτερόλεπτα. Την επόμενη ημέρα το πρωί ένας καθαρός νιπτήρας θα σας περιμένει!

4. Μην αφήνετε ποτέ λερωμένα πιάτα στο νεροχύτη!

Καθαρίστε άμεσα τα πιάτα μετά το γεύμα σας. Λερωμένα πιάτα και σκεύη αποτελούν πηγές μικροβίων ενώ αποτελούν και μια άσχημη εικόνα για το χώρο της κουζίνας. Ίσως είναι λίγο δύσκολο να καθαρίσετε αμέσως μετά το γεύμα σας, αλλά μόνο έτσι θα εξοικονομήσετε χρόνο.!

5. Τακτοποιήστε το κάθε δωμάτιο ξεχωριστά και όχι όλα μαζί.

Πριν αποχωρήσετε από το δωμάτιο σιγουρευτείτε ότι το έχετε τακτοποιήσει κατάλληλα. Αφήνοντας πολλά δωμάτια ατακτοποίητα έχετε να αντιμετωπίσετε ένα βουνό από διαδικασίες, όταν αποφασίσετε να τακτοποιήσετε το σπίτι σας

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Πηγή: epiplosou.gr
Διαβάστηκε 196 φορές

Σχετικά Άρθρα

Ασφαλιστικά Προϊόντα

Τα διαβάσατε περισσότερο στην ΚΑΛΗ ΖΩΗ

Πτήση με DRONE

Πτήση πάνω από τους μαγευτικούς καταρράκτες της Έδεσσας, της πανέμορφης μακεδονίτικης πόλης.